Po zkušenosti s životem v Austrálii jsme se rozhodli vydat na další cestu ještě dál až na Nový Zéland. Plánování za chodu, méně stresu, zato více dobrodružství a poznávání.

2. 11. 2015

Začátek, přípravy a loučení

Naše Novo-Zélandské dobrodružství začalo mnohem dříve než samotným odletem z Prahy a to 5. března 2015 v australské Noose, kde jsme v 7 hodin ráno začali bojovat s imigračními stránkami Nového Zélandu. Po 40 minutách plných stresu, sprostých slov a nakonec i slz jsme úspěšně oba došli až k platbě a bylo nám jasné, že na podzim téhož roku se společně vydáme na Zéland.

Jelikož jsme nechtěli nic podcenit, tak jsme si pořídili kompletně nové turistické vybavení. Jsme rádi, že jsme to tak udělali, hlavně díky většímu výběru doma v Čechách a nižším cenám.

Vybavení jsme potřebovali vyzkoušet a hlavně prošlápnout pohorky. Vyrazili jsme na prodloužený víkend do Vysokých Tater, kde jsme si bohužel kvůli nepřízni počasí dali jen jednu túru na chatu pod Rysmi, kde se kvůli totální mlze nedalo bohužel nic vyfotit. Přiložené fotky jsou z Popradského plesa.

Poté už jen zbývalo se postupně začít loučit s rodinou a všemi přáteli. Víkend před odletem jsme uspořádali u nás doma párty v nejužším kruhu přátel. Nikdy předtím jsme nezažili lepší víkend ve společnosti našich nejbližších přátel, díky děcka :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat